200 följare! 😍

7 april, 2019

Skrivet av AktieSVorsken

YES! Alltid skönt att skriva ett inlÀgg med glÀdje och positivitet. Denna söndag passerade jag 200 följare pÄ Twitter, nÄgot som kommer firas med tre dagar i rad med extraknÀck.

Ett mÄl nÄtt, nytt skapas

Kan vÀl egentligen inte skriva att det var ett mÄl att nÄ 200 följare, men det kÀnns ÀndÄ som en kul grej att sÄ mÄnga Àr intresserade av min ekonomi och hur dÄlig jag egentligen Àr nÀr det kommer till det hÀr med börsen, P/E och annat som mÄnga ser och lÀser efter. Jag Àr bara en helt vanlig kille som jobbar lite för mycket i Norge och tjÀnar mycket pengar. 

 

150 blir till 200

Ett av mina delmÄl i 2019 var att spara 150.000,- fördelat pÄ aktier, fonder och buffert. 

Men jag har vÀl insett nu att om jag skÀrper mig lite mer Àn vanligt sÄ ska jag kunna klara spara 200.000,- under 2019. Jag ligger bak det just nu efter att tre mÄnader har av 2019 har passerat. Men detta mycket pÄ grund av att jag köpt lÀgenhet som kostat en del i renovation och nya möbler.

Jag Àr en som gÀrna köper kvalitet nÀr det kommer till möbler och saker jag vill ha. Detta Àr vÀl en av anledningarna till att jag faktiskt aldrig handlat pÄ IKEA. Kalla mig idiot, men sÄ har det bara blivit och sÄ kommer det nog bli fram i tid ocksÄ.

LÄng vÀg kvar

Som skrivet ovan, ligger en del bak i schemat om man ska se pÄ att fÄ sparat undan 200.000,- i 2019. Men skam den som ger sig sa alltid mamma.


Vad som gjort att Mars blev en bra mÄnad för sparande fast att det inte syns i mÄnadsuppdateringen Àr för att i sparandet denna mÄnad innehÄller en del skatt och moms som jag lagt undan för resten av Äret. 

Tack igen till er som följer med. Kul att veta och jag önskar er alla en fet april med uppgÄng pÄ börsen och vinster i lotto.

Vad har du som sparmÄl för Äret?