FINTWIT FANTASY

Lördag, 12. september

Skrivet av AktieSvorsken

Jag hade personligen egentligen inte tänkt vara med på Premier League Fantasy i år, men efter mycket velande blev jag med ett gäng kompisar. Fick då förfrågan av en över genomsnittet fotbollsintresserad kompis här i Oslo om att kolla med #Finanstwitter om det fanns intresse, och vi möttes med positivitet.

En liga startades och lite visste vi att vi skulle bli över 50 st och få med oss sponsorer i tävlingen.

En tävling utan priser?

Vi har aldrig personligen genomfört något liknande tidigare. Inte vet vi vad vi ger oss in på, och inte heller vet vi helt vad som blir rättvist. 

Vi tror egentligen ingen av deltagarna förväntade att det skulle vara priser med i potten, så här får vi nog bara ta på oss själva skyllen att vi tagit lite vatten över huvudet.

Måste tacka både Marcus Fridell och Börsdata för att de ville vara med och sponsra något som jag förstod ingen av de visste vad är, eller har deltagit i tidigare. True sport och riktigt underbart måste jag säga!

Marcus Fridell delar ut denna mycket läsvärda bok till den totala vinnaren av FinansTwitters första Fantasy Premier League!
Börsdata delar ut 3 mån Börsdata PRO till nio st månadsvinnare och givetvis även till den totala vinnaren! Så totalt 10st tremånaders Börsdata PRO ska delas ut.

Genomförande

Om vi inte sett helt fel så kommer Fantasy Premier League i år genomföras under 38 st så kallade gameweeks. Dessa går alltså från idag lördag 12 september 2020, till 23 maj 2021.

För att göra det relativt enkelt för oss som nu redan krånglat till det så har vi delat upp dessa 38 gameweeks i nio stycken ”omgångar”. Detta är i stora grad alla gameweeks inom en månad. Vi lägger samman poängen som en spelare har och den som fått flest poäng under en omgång vinner alltså 3 mån med Börsdata PRO!

Vi vet inte om detta blir fair, eller är rätt. Men nu har vi satt upp tävlingen, så då blir det så, haha

Eget Google Sheet har lagats och kommer delas med de som är intresserade av lite mer insyn i talen bakom. 

Nu kör vi!