Utdelningar

,-
Utdelningar såhär långt i 2022

Då jag i 2019 startade om på börsen efter att ha tömt min portfölj med lägenhetsköp så startar vi också om med utdelningarna. Inte mycket till världen just nu, men ränta på ränta effekten sover aldrig!

Ackumulerade utdelningar kan beskrivas som sammanlagda utdelningar man fått från sina aktier för en viss period. Detta är inte ett fokus för min del, men som du ser så kan utdelningar ofta ge lite extra klirr i kassan.

Utdelningar 2022

Att inte göra något för sina pengar är alltid skönt. Att sitta på aktier i stabila företag som med jämna mellanrum betalar utdelning känns som en bra idé för att passivt öka värde.

Alltid kul att följa med på hur utvecklingen ser ut efter varje utdelning som kommer in på kontot. Detta blir mer och mer spännande för egen del när innehaven blir större och ränta-på-ränta effekten slår in. Men redan nu har det blivit kul att hänga med och det hjälper med motivationen att skärpa sig lite med den privata ekonomin.

Klicka på bild för mer info. Uppdateras när jag vet fler datum för utdelningar

Utdelningsbombmatta 2022

Att få utdelningar över hela året kan vara spännande. Att ha en bombmatta med kontinuerliga ”inkomster” är det många som har och här är min att åskåda. Inte mycket att skryta om, men det skiter jag i.