VECKA 10

Torsdag 17 Mars

Skrivet av AktieSvorsken

Kriget i Ukraina fortsätter och jag börjar nästan bli rädd för att det kanske kommer eskalera till fler länder. Dock har sanktioner mot Ryssland gjort att branschen jag arbetar i har sett extrem växt och det väntas fortsätta i många år. Det tar vi ju gärna med till banken! Annars var jag en vecka i Stockholm för att Wine and Dine med mina säljare där. 

Aktie/Fondtransaktioner v.10

Köpte 1 st ESP0 för 316,-

 

Totalt: 316 ,-

Utdelningar v.10

Fundingpartner delade ut 2.228,-

MOWI delade 134,-

Totalt: 2.362,-

Så här gick portföljerna

Andra veckan i rad med uppgång och man börjar kanske se en trend? haha, nejda. Men kul med uppgång är det alltid och det var för egen del ganska stor sådan.

Garo lever också gått med sanktionerna mot Ryssland, dock gör inte Fortinet det på samma sätt tydligen då cybersäkerhet har fått sig en smäll.

Veckans raket 🚀:  Garo +21.02%

Veckans el-scooter 📉: Fortinet -16.37%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(+11.58%)
+ ,-
(0.02%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Dyraste veckan för min personliga del på lång, lång tid. Inte att det inte var värt det, men sällan kul att spendera femsiffrigt när mestadel av det är till alkohol. Bra vecka annars och jag tror att mitt team uppskattade att jag och en kollega var där. Synd bara jag missade Sveriges version av Aksjepub då denna var måndagen efter jag åkte hem. 

- 0 ,-
Utgifter

Hur gick din ekonomivecka?