VECKA 11

Måndag 22 mars

Skrivet av AktieSvorsken

En vecka hemma och egentligen jävla lite att göra. Oslo stängt helt och när det sker är inte Oslo speciellt kul. Visserligen så börjar solen visa sitt vackra tryne igen, och det blir man ju glad för. Sitter nu och avslutar arbetsdagen denna måndag, och solen skiner fortfarande. Ljusare tider både på himmeln och med vaccinationer verkar det som.

Aktie/Fondtransaktioner v.11

 

Totalt: 0,-

Utdelningar v.11

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 10

Medioker stämning på den egna portföljen. Aktierna ner och fonderna upp. Det speglar ju en del det jag har tänkt själv senaste tiden, att inte tro jag är en stockpicker som slår marknaden på sikt. För min del handlar det om att hitta fonder jag tror mer på. Men kommer nog aldrig kunna låt bli helt att köpa aktier, haha

Veckans raket 🚀:  Nobina +24.17%

Veckans el-scooter 📉: Scatec -7.60%

Aktieportföljen

Fondportföljen

- ,-
(-1.10%)
+ ,-
(2.21%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Extremt lite pengar som användes denna veckan. Det dyraste jag köpte var en bild som en kompis lagat, den skulle han ha 500,- för. Så egentligen var det mest småsaker som fika ute samt 1/4 av en skateboard till vårt besöksbarn.

Så skönt egentligen att se att det går att inte använda speciellt mycket pengar nu i dessa tider där inte mycket går att hitta på i Oslo om dagen. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 11

Hur gick din ekonomivecka?