VECKA 11

Måndag, 16 mars

Skrivet av AktieSvorsken

Ska ärligt talat meddela att motivationen varit på rekordlåga nivåer och jag har haft svårt för att få tummen ur och uppdatera. Skaffade denna sidan för att uppdatera för mig själv och följa med, inte så mycket för er andra som kanske läser. Börsen går dåligt, det påverkar mig och jag är inne i en fas av hög utveckling om egen ekonomi. Spännande att se hur detta går.

Aktie/Fondtransaktioner v.11

Sålde NEL för 2.612,-

Totalt: -2.612,-

Utdelningar v.11

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 11

Gick ju till helvete detta igen. Börjar bli frustrerande att följa upp portföljen, men positivt är väl att man bara gör det en gång i veckan. Dock tråkigt att se att man förlorar nästan en månadslön varje vecka senaste tiden.

Positivt för Hunter som driver med shipping har varit att det finns massa olja och ingen plats att lagra den. På stora båtar kan vara aktuellt och Hunter tror jag kanske kommer klara sig bra under denna period. Varför Solaredge får den smäll de fått vet jag faktiskt inte.

Veckans raket 🚀: Hunter Group +14.89%

Veckans el-scooter 📉: Solaredge -29.97%

Aktieportföljen

Fondportföljen

- ,-
(-14%)
- ,-
(-7.96%)

Privatekonomi i veckan

Egentligen inga stora utgifter denna vecka. Inte speciellt mycket saker att lägga pengar på då det nu är hemmakontor för alla i Norge som inte jobbar med kritiska arbeten där man måste vara på kontoret. Har dock fått nya linser och betalat en rörmokare för att ordna i lägenheten. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 11

Hur gick din ekonomivecka?