VECKA 12

Tisdag, 24 mars

Skrivet av AktieSvorsken

Skönt att få en studs i rätt riktning. Dock märker man att det ska gå lång tid innan börsen hämtar in stora nedgångar som det varit, och antagligen kommer vara en stund framöver.

Aktie/Fondtransaktioner v.12

Köpte Industrivärden för 3.959,-

Totalt: 3.959,-

Utdelningar v.12

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 12

Att det gick så bra denna vecka har att göra med NEL, mitt absolut största innehav och att detta blev den aktie med bäst utveckling av alla. Tätt följt av Fortinet som levererade cybervarorna i USA. Illa gick det dock för ett av mina favoritinnehav, Solaredge som levererade en käftsmäll i form av -11.24. Back to back för Israeliska växelsrättarna alltså..

Fonderna gick också bra denna vecka där DNB Teknologi levererade absolut bäst med 8.36% uppgång.

Veckans raket 🚀: NEL +21.22%

Veckans el-scooter 📉: Solaredge -29.97%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(4.91%)
+ ,-
(5.13%)

Privatekonomi i veckan

Utgifterna håller sig borta då vi alla i Norge nästan är inlåsa hemma och bör inte gå ut. Norge är ganska konservativt här och många håller sig faktiskt hemma. Dock har det nu kommit fram historier om familjer som så jävla gärna vill spendera påsken i sin ”hytte”, eller stuga som det heter på svenska, att de faktiskt sökt om att permanent få byta adress så att adressen till stugan nu blir den adress där de bör spendera sin tid. Sjuka tider leder till sjukt beteende.

- 0 ,-
Utgifter vecka 12

Hur gick din ekonomivecka?