VECKA 15

Måndag 19 april

Skrivet av AktieSvorsken

Börsen tillbaka med nedgång och en smäll för Bitcoin på söndagen. Spännande värld vi lever måste jag säga.

Äntligen haft första parkhänget för året, Oslo har öppnat upp för att man nu får vara max 10 st i sociala aktiviteter. 

Aktie/Fondtransaktioner v.15

Köpte 33 st Garo för 20.290,-

Köpte 60 st Castellum för 12.400,-

Köpte 35 st TietoEvry för 9.866,-

Investerade 100.000,- i Fundingpartner

Sålde hela innehavet i Climeon

 

Totalt: 142.457,-

Utdelningar v.15

Fundingpartner 999,-

Industrivärden 305,-

Totalt: 1004,-

Så här gick portföljerna vecka 15

Nedgång igen efter att det varit en del oro. Jag fyller på jämnt hela tiden och inte tänkt stoppa med det. Fyllde på i Castellum, Garo och TietoEvry. Garo är ett av de sällskap jag verkligen tror på i framtiden. De samman med Ferroamp är nog de mest spännande sällskapen jag har. 

Veckans raket 🚀:  Garo +12.14%

Veckans el-scooter 📉: Intel Corp -3.43%

Aktieportföljen

Fondportföljen

- ,-
(0.07%)
- ,-
(1.11%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Om förra veckan inne håll en ny dyr service för i överkant av 3000kr så köpte ag denna vecka två par nya löpskor. De jag har nu har passerat sina KM och eftersom jag är nöjd med mina Saucony Everun så blev det två nya par från samma märke. 

Nytt batteri till en av bilarna blev också inköpt, dock inte så dyrt, men nödvändigt ont. Skickade också över 1.000,- till min mamma som hon ska köpa en gåva till min bror som fyller 50 år.

Jag vet att nästa vecka också kommer bli av det dyrare slaget, bil nummer två som vi har är på verkstad, något som sällan blir billigt.

- 0 ,-
Utgifter vecka 15

Hur gick din ekonomivecka?