VECKA 16

Tisdag, 21 april

Skrivet av AktieSvorsken

Spännande vecka som varit, speciellt om man tänker på börsen. Uppgång igen och det verkar alltmer som att saker och ting börjar hitta tillbaka till ”normalen”. Ser man här i Norge så tar folk mindre och mindre ansvar till avstånd mellan varandra och fler och fler möts i grupp. Skolor ska öppnas idag måndag 20 april och vi får svar på om taktiken till Norge har fungerat. 

Aktie/Fondtransaktioner v.16

Köpte fonder DnB Teknologi för 2.612,-

Köpte 22 st Kinnevik B för á 188,20,-

Totalt: 6.973,-

Utdelningar v.16

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 16

Ännu en vecka med positiva vibbar på börsen. Irriterande att man inte kommit sig in med mer pengar, men man ska inte gråta efter spilld mjölk. Är bara glad jag inte sålde ut mig med har snittat ner mig i flera innehav under den period vi varit i. 

Vinnare denna vecka blev Netflix, där jag själv varit ivrig användare under denna period. Resurs Holding fick käftsmäll denna veckan och gick ner mest. Den aktien där har en del att bevisa för att jag ska beholla den under en längre period!

Veckans raket 🚀: Netflix +15.26%

Veckans el-scooter 📉: Resurs Holding -8.89%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(4.46%)
+ ,-
(2.27%)

Privatekonomi i veckan

Blev inte mycket pengar använt denna vecka heller. Har dock beställt en del kläder som gick på ett par tusen kronor, men har tydligen gått ner så pass i vikt under denna månad att de fick jag skicka tillbaka för att beställa nya i annan storlek. Så den utgiften tog jag inte med här. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 16

Hur gick din ekonomivecka?