VECKA 2

Tisdag 19 januari

Skrivet av AktieSvorsken

Spännande vecka med flytt till ny lägenhet, städning av gammal lägenhet och besök av besöksbarn för första gången i ny lägenhet.

Stod på skidor/snowboard också denna helg, alltid lika kul med träningsvärk i hela kroppen dagarna efter. Annars en relativt lugn vecka får jag säga.

Aktie/Fondtransaktioner v.2

Köpte Storebrand Fornybar Energi för 500,-

Köpte Storebrand Fornybar Energi för 500,-

Köpte Bitcoin för 1000,-


Totalt: 2000,-

Utdelningar v.2

Inga utdelningar denna vecka

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 2

Nästan skönt att känna att man lever. Nedgång denna vecka och en av de största positionerna i portföljen fick sig en käftsmäll och tappade mer än 20% av värdet. Grönt är tydligen inte alltid skönt fick vi alltså erfara när Solaredge sänktes med 20.74%

Dock skulle en amerikansk kollega lyfta sig själv över sträcket och för första gången sedan jag köpte den, ligga på positiv avkastning för året.

Veckans raket 🚀:  Intel Corp +11.38%

Veckans el-scooter 📉: Solaredge -20.74%

Aktieportföljen

Fondportföljen

- ,-
(-2.36%)
+ ,-
(0.75%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Ny lägenhet, betyder nya möbler och en del annat småfix. Går ut en del pengar i starten har jag märkt, men det blir jävla bra här hemma och tror jag och tjejen kommer trivas otroligt bra. 

Största utgiften denna veckan var att jag var med och betalade för 50% av tjejens nya skidor. Hon har nästan inte stått, men eftersom vi antagligen kommer försöka åka mer så var det lika bra att investera i ett eget paket, än att hyra för onödiga pengar varje gång.

- 0 ,-
Utgifter vecka 2

Hur gick din ekonomivecka?