VECKA 24

Måndag, 15 juni

Skrivet av AktieSvorsken

Sommaren närmar sig med stormsteg och en positiv börs är aldrig fel. Många har pratat om at Covid-19 sliter med att överleva varmare väder, så vi kan hoppas att kombinationen ”öppna Norge” och högre temperaturer hjälper oss vidare. Inte helt detta som gäller för denna vecka, men man kan ju alltid hoppas.

Aktie/Fondtransaktioner v.24

Totalt: 0,-

Utdelningar v.24

Sampo: 255,50,-

VISA: 5.68,-

Totalt: 261,20,-

Så här gick portföljerna vecka 24

Speciell vecka med nyheter om att Covid-19 har blossat upp igen och investerare är oroliga. Detta påverkar givetvis börsen på ett negativt sätt, men med så stor position i NEL som jag haft har gjort att aktierna gick upp.

Fonderna ner denna vecka, något som nog blir mer en normalitet i framtiden om Covid-19 fortfarande ökar. Bank fick smäll denna vecka och den stora förloraren för min del blev norska Storebrand. 

Veckans raket 🚀: NEL +13.10%

Veckans el-scooter 📉: Storebrand -9.38%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(1.46%)
- ,-
(- 1.43%)

Privatekonomi i veckan

Gick och köpte mig nya golfklubbor denna vecka. 6.500,- där samt födelsedag som gjorde att denna vecka blev blodröd rent privatekonomiskt. Märker också att nu när jag kommit mig tillbaka till kontoret så går kostnaderna upp då mat måste ätas ute då jag är dålig på att ta med mig mat. Får försöka bättra mig på detta. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 24

Hur gick din ekonomivecka?