VECKA 28

Söndag, 12 juli

Skrivet av AktieSvorsken

Nu är det snart dags för semester, men märker det väl här i Norge och detta i takt med att landet nu öppnat upp blir spännande. Jag jobbar en vecka till, tjejen har nu tagit semester och drar hem till sin familj för lite behövlig ”mig tid”. 

Jag personligen ska avsluta första halvåret på jobbet som ledare för först Norge, men sedan alltså Skandinavien. Spännande att komma tillbaka efter semestern och se hur marknaden ser ut. Verkligen varit en bumby ride för sällskapet jag jobbar för. 

Aktie/Fondtransaktioner v.28

Köpte 26 st TietoEVRY á 261,60,-

Totalt: 6.802,-

Utdelningar v.28

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 28

Att börsen i USA stiger som det gör när antalet smittade och döda ökar förstår jag inte. Men vinnaren denna vecka blev Netflix med imponerande stigning. Ska vara ärlig och säga att jag inte vet om de rapporterat, eller vad stigningen beror på. Men man ska väl inte klaga? 

Norsk lax, och fisk generellt fick sig en smäll denna vecka. Mowi, som by the way är ett av mina favoritsällskap i portföljen blev den aktie med störst nedgång. Känns som att en refill här för min del nästa lön kan vara aktuellt 🙂 

Veckans raket 🚀: Netflix +14.62%

Veckans el-scooter 📉: Mowi -5.27%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(4.10%)
+ ,-
(1.12%)

Privatekonomi i veckan

Köpte mig en ny driver och en putt denna vecka, 3.000,- där och nu känner jag mig klar med att handla till golfen. Annars inte en speciellt dyr vecka annat än en gåva till tjejen som jag köpt då vi firar fyra år samman nu i juli. 

Jag hoppas också att till nästa uppdatering har mina portföljer passerat 500.000,- i värde, något som personligen blir ett fantastiskt mål.

- 0 ,-
Utgifter vecka 28

Hur gick din ekonomivecka?