VECKA 29

Onsdag, 22 juli

Skrivet av AktieSvorsken

Ligger här och skriver, regnet pöser ner utanför och det norska vestlandsvädret har slagit till som sig bör. Men lika glad är väl jag för det, jag har semester och jag och tjejen har nu varit samman i 4 år. 

Aktie/Fondtransaktioner v.29

Köpte 140 st Resurs Holding á 43,32,-

Totalt: 6.268,-

Utdelningar v.29

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 29

Varken upp eller ner för egen del denna vecka på börsen. 0.03% kan knappt räknas och jag ser redan fram emot nästa vecka. Massa rapporter som är på intågande, så blir kul att följa med på dessa och se hur bolagen har drabbats av Covid-19 eller inte. 

En glädjens vecka är det ju också att jag nu passerat 500.000,- i sparat kapital sedan jag startade bloggen i 2019. Det är ganska fantastiskt. Då ska det tilläggas att jag köpt en lägenhet också. 

Veckans raket 🚀: Kinnevik +15.59%

Veckans el-scooter 📉: Fortinet -12.90%

Aktieportföljen

Fondportföljen

- ,-
(0.03%)
+ ,-
(1.10%)

Privatekonomi i veckan

Tjejen och jag samman i fyra år betydde middag av bättre sort och pengar spenderat. Men som alltid, vissa saker spenderar jag gärna pengar på, andra snålar jag på. Däck var också tvunget att bytas, det var ju fan inte billigt det heller, haha.

Absolut dyraste utgiften blev pengar till en fest som ska hållas för en kompis som gifter sig. Hotell och dricka har alltså redan betalats för och det sköt pengarna ut från kontot. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 29

Hur gick din ekonomivecka?