VECKA 3

Måndag, 20 januari

Skrivet av AktieSvorsken

Spännande vecka både på jobbet och på privaten. Massa som sker med nya lägenhet och tjejen som ska sälja, i samman släng ska jag för första gången i mitt liv hålla intervjuer för att finna någon som kan ta över mitt gamla jobb. Svårt att finna någon som är lika bra som mig, haha

Aktie/Fondtransaktioner v.3

Köpte 17 st Kindred Group för 729,-

Köpte 525 st Hunter Group för 2.948,- 

Totalt: 3.676,-

Utdelningar v.3

Inga utdelningar denna vecka 🙁

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 3

Ännu en härlig vecka där nästan alltid gick upp som det skulle. Vet ju att detta är inte något man ska vänta sker hela tiden, men man får nästan hybris så bra det går om dagen. Kindred med stark nedgång om man kan kalla det för det, men detta är en aktie jag tror absolut kommer tillbaka till bättre nivåer när USA startar fungera som det ska.  Dock kommer det nog  snart regleringar i Holland som igen kommer påverka kursen ner åt fel håll.

Veckans raket 🚀: Ferroamp elektronik +22.89%

Veckans el-scooter 📉: Kindred Group 12.6%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(2.48 %)
+ ,-
(1.30 %)

Privatekonomi i veckan

Precis kommit tillbaka från en norsk ”hyttetur”. Alltså en runda till en stuga på fjället. Denna gång var vi samman med ett annat par, där tjejen har en stor stuga på Beitostølen. Vacker natur, god mat och dricka samt att jag köpte nya handskar och skidbrillor. Aldrig billigt att de på dessa turer, men vänskapen måste man hålla på också!

0 ,-
Utgifter vecka 3

Då har äntligen jag och tjejen varit hos mäklaren och skrivit på kontrakt för den nya lägenheten vi köpt samman. Nu återstår det bara att tjejen får sålt sin, så hon har pengar till handpenningen. Kan låta oförsvarligt att köpa en lägenhet till när man inte har handpenningen 100% klar, men pengarna finns där, hade bara varit skönt om hon fick sålt den hon sitter på nu så den stressen kan försvinna.

Hur gick din ekonomivecka?