VECKA 32

Lördag, 08 augusti

Skrivet av AktieSvorsken

Kommit mig hem från semestern här i Norge. Det har varit trevligt att komma sig runt, även om semestern avbröts på grund av dödsfall i min flickväns familj. Så mycket av tiden har gått till att vara där för henne och de sörjande. Men börsen har gått bra 🙂 

Aktie/Fondtransaktioner v.32

Köpte 21 st MOWI á 172,80,-

Köpte 60 st Nobina á 55,20,-

Totalt: 7.084,-

Utdelningar v.32

Scatec Solar – 56,-

 

Totalt: 56,-

Så här gick portföljerna vecka 32

Fin börs denna vecka måste jag säga. Även om det kanske verkar som vi kommer oss närmare och närmare en andra våg av Covid-19. USA-Kina håller på som vanligt, men med stundande val i USA så tror jag nog att Trump kommer göra det som går för att hålla börsen glad.

Ett par fina aktier som visat styrka den senaste tiden. Vinnare denna veckan blev Ferroamp med hela 17.35% stigning. Imponerande! Mindre bra av Medistim som backade över 5%

Veckans raket 🚀: Ferroamp +17.35%

Veckans el-scooter 📉: Medistim -5.53%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(2.43%)
+ ,-
(3.76%)

Privatekonomi i veckan

Tror detta är den lägsta summan jag spenderat på en vecka på många månader. Fantastiskt skönt att hålla ner denna summa då det känns som jag alltid passerar 4-5.000,- per vecka i utgifter.

Mycket av anledningen till detta har att göra med att vi nu är tillbaka hemma från semestern och att vi försöker komma tillbaka till vanliga rutiner igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet på måndag faktiskt. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 32

Hur gick din ekonomivecka?