VECKA 36

Måndag, 07 september

Skrivet av AktieSvorsken

September startade med en smäll som man kallar det här i Norge. Utgifter till eget företag trillade in, något jag har lagt undan till, men inte tänkt på skulle komma. Bröllop för en god vän i helgen som var innebar sängliggande läge igår söndag. Annars en god och fin vecka. 

Aktie/Fondtransaktioner v.36

Köpt 22st Intel Corp á $51

Totalt: 9885,-

Utdelningar v.36

Inga utdelningar denna vecka 🙁 

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 36

Oj, torsdag och fredag förra veckan gjorde att vi fick känna att vi levde. Nedgång i nästan allt jag hade och det var bara att logga ut snabbt som fan när man kom sig in på Nordnet. Bättre idag måndag dock.

Veckans raket 🚀: Garo +7.73%

Veckans el-scooter 📉: Evolution Gaming -12.38%

Aktieportföljen

Fondportföljen

- ,-
(-4.98%)
- ,-
(-1.87%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

September har medvetet startat ganska lugnt då jag vet att det kommer en del utgifter denna månad som är förknippat med det egna företaget. Inte det att jag inte har pengar undanstoppat, men alltid bra at vara säker till vågen har passerat. Bröllop i helgen, något som var trevligt men innebar att man slapp vara framme med mitt eget Mastercard så mycket som jag brukar, haha

Det dyraste denna veckan var tandläkaren som skulle ha 1.200,- för att säga jag har perfekta tänder och skicka hem mig efter 14 min. Vilket jävla rån!

- 0 ,-
Utgifter vecka 36

Hur gick din ekonomivecka?