VECKA 36

Måndag 13 september

Skrivet av AktieSvorsken

En ny rekordvecka för mitt säljtem både i Sverige och Norge, spännande tider som vänat. Börsen var annars ganska sur och det ryktas väl att en sur börs är att vänta i tiden som kommer.Annars har det varit en fin vecka där jag ätit otroligt mycket god mat och bara njutit tillvaron med goda vänner. 

Aktie/Fondtransaktioner v.36

Köpte VNV Global för 2.232,-

Köpte KLP AkjseVerden Indeks för 5.500,-

Köpte ESP0 för 376,-

 

Totalt: 8.108,-

Utdelningar v.36

Kameo delade ut 213 ,-

Totalt: 213,-

Så här gick portföljerna vecka 36

Rött i portföljen hade det blivit om det inte varit för att företaget jag jobbar för tydligen bestämt sig för att gå bra igen. Det är ju alltid kul efter mycket stryk sedan vi kom till börsen. 

Och fär den som har ett vaksamt öga kan se att grafen nedan pekar ned, medan talen över grafen visar att det borde varit en ökning i den totala portföljen. Men eftersom att Solgt.no som jag investerat i lyckats sälja en av lägenheterna de renoverar snabbare än tänkt, så har lånet via Kameo avslutats och 100.000,- krediterats mitt konto. 

Veckans raket 🚀:  Pexip Holding  +10.91%

Veckans el-scooter 📉: 2CureX -7.93%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(6.88%)
- ,-
(0.22%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Denna post kunde fort varit en del högre om min kompis hade skickat mig en request på de pengar han la ut för middagen vi hade i lördags. En av de absolut bästa Spanska restaurangerna i Oslo besöktes och en tastingmeny med tillhörande vinpaket köptes in. Runt 9.600,- för tre personer slutade kalaset på. Men som sagt inte med här.

Köpte kläder denna vecka, helt sjukt egentligen då det kanske är det jag gör absolut minst av. Annars var det en del mat ute som njöts som vanligt, en del alkohol samt att jag fixade min Certina och fick kasta ut 560,- för detta. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 36

Hur gick din ekonomivecka?