VECKA 36

Skrivet av AktieSvorsken

Härlig vecka med uppgång för de flesta börser runt om i världen. Oroligheterna i Hong Kong har lugnat sig, Trump har hållit käften och Kina chillar. Livet leker och uppgång i portföljen har vi fått. 

Aktie/Fondköp

Köpt 1 st Swedish Match á 410,2,-

Köpt 2 st Castellum á 207,2,-

Totalt: 824,-

Utdelningar

Totalt: 0,-

Inte så många köp denna vecka. För er som följt med en stund så har jag ett extraknäck som jag gör några gånger i veckan, dessa inkomster går oavkortat till aktier, dock valde jag denna vecka att ägna en del av inkomsten från extraknäcken till tjejen. Hon har precis genomfört första veckan på sitt nya jobb och jag tyckte hon förtjänade lite uppmärksamhet i form av blommor och en date på fredagen. 

Jag har äntligen fått tummen ut och tagit bort min aktieportfölj från min app hos Nordea. Tidigare gjorde detta mig mer stressad då jag såg utvecklingen så fort jag loggade in. Skönare nu att inte hålla koll så mycket längre. 

Jobbmässigt har det varit en otroligt bra vecka. 15 sälj på mig och det blir 37.500 kr i provision som trillar ner i oktober. Men månaden är inte slut, jagar rekord som ligger på 50 sälj. Blir spännande att se hur det ska gå.

Hur gick portföljerna vecka 36?

Alla gillar att åka kollektivt denna vecka, Nobina gick av med den bästa förändringen för veckan och det gillas då Nobina egentligen var ett felköp den gången aktien köptes. Äntligen är den nu på den gröna sidan.

Volatila Scanship var den aktie som kom sämst ut ur denna vecka. Inte helt kollat varför, men ser man på utvecklingen för 2019 så är det väl väntat att denna ska ta stryk till tider.

Veckans raket 🚀: Nobina +9,34%

Veckans el-scooter 📉: Scanship Holding -8.18%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(+1.70%)
+ 0 ,-
(+1.72%)