VECKA 37

Torsdag 23 september

Skrivet av AktieSvorsken

Uppgång igen i portföljen, och igen på grund av att företaget jag arbetar i har gått bra på börsen. Inte speciellt mycket använt eller gjort på privaten heller egentligen. Mycket att göra på jobbet just nu har blivit prioritet då jag och tjejen drar på en liten semester idag Torsdag. 

Aktie/Fondtransaktioner v.37

Köpte VNV Global för 2.232,-

 

Totalt: 8.108,-

Utdelningar v.37

Fundingpartner delade ut 1.666 ,-

MOWI delade ut 186,-

Totalt: 1.852,-

Så här gick portföljerna vecka 37

Uppgång som sagt för egen portfölj, enbart om vi pratar om aktierna dock. Fonderna gick ner lite och kul att se aktierna gå starkare än fonderna. Generellt sett nedgång i de flesta positioner, men när det egna företaget som sagt går bra så trumfar detta de andra innehaven. 

NEÖ har visat sig vara en surfis detta år. Irriterande att jag skulle ta mig in där igen tidigare i år och då givetvis på toppen. Vet inte varför, men ser egentligen efter en anledning att göra mig av med hela innehavet. Men något någonstans gör att jag sitter kvar.

Veckans raket 🚀:  ABG Sundal Collier +5.19%

Veckans el-scooter 📉: NEL -8.72%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(1.20%)
- ,-
(0.16%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Skedde som sagt inte speciellt mycket denna vecka på den privata fronten. Var enbart en kväll med en bättre kompis som kostade lite i form av öl och god stämning. Annas har det liksom inneburit övertid och massa extraknäck för egen del. Dock förväntas det ju att nästa vecka ska bli dyrare då vi drar på semester. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 37

Hur gick din ekonomivecka?