VECKA 38

Skrivet av AktieSvorsken

Inte lika lugn vecka denna börsveckan som tidigare under månaden. Drönarattacker i Saudiarabien ordande kaos i världen då prisen på olja stack i vädret, dagen efter fick vi besked om att det nog inte skulle ta lika lång tid att få igång produktionen igen och oljepriset justerade sig. Många som då satt med grisen i säcken.

Kinnevik gjorde också att svenska #finanstwitter fick vatten på kvarnen då de ser ut att ändra sin utdelningsstrategi och längre inte ser ut som en av utdelningsjagarnas favorit. Blir spännande att följa med på.

För oss här i Norge smällde Norges Bank till med att höja styringsräntan med 0.25% igen. Detta har varit kommunicerat tidigare och nu har räntan höjts med 1% i 2019. Börjar bli dyrt för de norskar nu som alltid maxar sina lån och nu inte kan betala.

Aktie/Fondköp

Köpt fonden DnB Teknologi för 1.294,-

Totalt: 1.294,-

Utdelningar

 

Totalt: 0,-

Inte speciellt mycket action hos mig denna vecka. Lönen blev fördelad förra veckan, och denna vecka har det bara varit två dagar med extraknäck som innebär 1.294,- in på kontot. Dessa kastades in i fonden DnB Teknologi som jag haft en stund, men inte fokuserat på alls. 

Jobbmässigt har denna vecka varit ganska lugn, inte alls samma tryck som vanligt och jag tror nog att det är detta jag kommer kunna vänta resten av året.

9 sälj på mig och det blir 22.500 kr i provision denna vecka. 

Hur gick portföljerna vecka 38?

Totalt jävla fail av mig då jag låtit koden i Google Sheets legat kvar från förra veckan till denna vecka, det betyder dagens kruser på alla aktier är samma som förra, eller omvänt. Men det står 0% efter alla aktier som utveckling. Så blir ingen uppdatering denna vecka av veckans raket eller el-scooter. 

Veckans raket 🚀: ?????? +%

Veckans el-scooter 📉: ????? -%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(%)
+ ,-
(%)