VECKA 4

Måndag, 27 januari

Skrivet av AktieSvorsken

Januari närmar sig slutet, min första månad som säljchef och en väntande period där jag äger två lägenheter. Jobbet har känts bra, börjar komma in i rutinerna och verkar kanske som att mitt kontrakt är bättre än jag först trodde. 

Aktie/Fondtransaktioner v.4

Inga köp denna vecka

Totalt: 0,-

Utdelningar v.4

Inga utdelningar denna vecka 🙁

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 4

En del positivt att ta med sig och det ser ut som att vi fick en position i portföljen som gjorde an klassisk ”back to back”. Alltså vara den aktie som gått upp mest två veckor i rad 🙂 

Sämst gick det för Sinch, vet inte helt vad som kan ha skapat så stor nedgång, men kanske en dålig rapport?

Veckans raket 🚀: Ferroamp elektronik +17.81%

Veckans el-scooter 📉: Sinch 11.15%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(1.32 %)
+ ,-
(0.47 %)

Privatekonomi i veckan

Ännu en gång precis hemkommen från norsk hyttetur, och det var som vanligt trevligt. Denna gång samman med familjen till min tjej och ett par barn på den sidan. Massa lugn och ro, bara gå runt i skogen och inte göra ett skit. Pengar har egentligen inte kunna spenderats, mer än när vi skulle handla in för helgen så blir det ett par hundra kronor på öl.

0 ,-
Utgifter vecka 4

Tjejen har godtagit bud på sin lägenhet och säljer den alltså ganska lägligt innan vi ska ta över den vi köpt samman. Klaffade ganska bra där även om hon inte fick helt så mycket för den som hon hade hoppats. 

Dyraste utgiften denna vecka blev en middag samman med två vänner jag inte sett sedan vi studerade ihop. Närmare 1.000,- var gick kalaset på där både god match och bra vin avnjöts.

Hur gick din ekonomivecka?