VECKA 45

Måndag 15 November

Skrivet av AktieSvorsken

Årets dyraste vecka kan vi väll kalla denna. Inte för att börsen gick åt fel håll, men för att jag gjorde lite andra investeringar denna helg som resulterade i höga utgifter. Liten staycation med tjejen och 10-rätters meny på finare restaurang var ett fint och härligt inslag. 

Aktie/Fondtransaktioner v.45

Inga köp denna vecka

 

Totalt: 0,-

Utdelningar v.45

Mastercard delade ut 11.25,-

Investor delade ut 70.93

Resurs Holding delade ut 688.21,-

Totalt: 770.39,-

Så här gick portföljerna vecka 45

Nya priser på snus i Norge ser ut att ha påverkat Swedish Match negativt denna vecka. Givetvis inte bara Norges beslut som trycker ner denna aktie, men stryk fick den.

Kul att se Pexip med uppstuts efter vad som såg ut att vara en helt ok rapport. Bra för sällskapet då de fått otroligt med stryk i år och gått ned över 26% detta börsåret. 

Veckans raket 🚀:  Pexip Holding +14.91%

Veckans el-scooter 📉: Swedish Match -10.47%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(+3.58%)
+ ,-
(+1.17%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

En av Oslos bättre restauranger fick ett besök på fredagen, detta kombinerat med hotell för mig och tjejen gjorde att denna vecka blir till en av de bästa jag haft, men också till kanske den dyraste detta härliga år.

Slutet närmar sig av 2021 och det var dags att slå till med stortrumman en sista gång. Annars köpte jag kläder på utförsäljning hos J.Lindeberg igår. Skulle kostat runt 15.000,-, men fick det för 2.700,-. Sparad krona där kan man väl nästan kalla det 🙂 

- 0 ,-
Utgifter vecka 45

Hur gick din ekonomivecka?