VECKA 46

Söndag 15 november

Skrivet av AktieSvorsken

Norge nedtsängt igen och Oslo i total lockdown, det har gjort att vi tog en tur till Sarpsborg och hängde där nu i helgen. Där får man faktiskt dricka både alkohol och röra sig ute utan att folk stirrar.

Har haft första visning på lägenheten jag ska sälja. har ju köpt en ny lya samman med min tjej för 4.2 miljoner norska kronor, så dags att skrapa fram det som finns av pengar och sälja boendet vi har nu.

Valet i USA inte 100% klart ännu, men verkar som börsen har uppfattat det som så. 

Aktie/Fondtransaktioner v.46

Köpte 20 st Pareto Bank

Köpte 5 st Kindred 


Totalt: 1.174,-

Utdelningar v.46

3,- från MasterCard

774,- från Pareto Banka

154,- från Medistim

 

Totalt: 931,-

Så här gick portföljerna vecka 46

Fortfarande positiv börs, eller i alla fall min portfölj. Mycket kan vara av att jag har en del ESG i portföljen, något som givetvis kommer gynnas om Biden tillslut blir President i USA. 

Veckans raket 🚀:  Storebrand +15.19%

Veckans el-scooter 📉: Paypal Holdings -7.79%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(+2.37%)
+ ,-
(+1.90%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Billigaste veckan på hela månaden ser det ut till att bli. Inte speciellt mycket som har skett egentligen och det har varit skönt. Stort fokus på att sälja lägenheten. Haft besök av besökbarn, något som givetvis gör att helgen blir en del lugnare än om han inte är här. 

Lön har det också varit, närmare 63.000,- efter skatt in på kontot och det betyder ju som alltid, 10% in på aktiekontot för att sedan investeras i väl valda investeringar.

- 0 ,-
Utgifter vecka 46

Hur gick din ekonomivecka?