VECKA 47

Skrivet av AktieSvorsken

Valde att göra något jag sällan gör. Köpa ett sällskap mitt i månaden. Har dock suttit och sett på ett sällskap som var inom sektorn där Sinch befinner sig och slog till när jag hittade de. Får se om det var en bra idé på det långa loppet, men ser fort för mig att detta är ett sällskap som ligger rätt i tiden.

Aktie/Fondtransaktioner v.47

Köpte 30 st Sinch á 219,-

Totalt: 6.272,-

Utdelningar v.47

322,20,- från Kindred

26,- från Mowi

Totalt: 358,20,-

Hur gick portföljerna vecka 47?

Speciell vecka, vet inte helt varför men kan inte se min utveckling i Climeon. Något problem hos Nordea säkert. Konstigt då att Sampo faktiskt stigit bra, haha

Ser att det är de små sällskapen inom förnybar energi som tronar första platserna denna vecka. Men så är det, ska någon upp ska en annan ner.

Veckans raket 🚀: Scanship Holding +12.52%

Veckans el-scooter 📉: Ferroamp -7.55%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(0.40 %)
- ,-
(-0.73 %)

Privatekonomi i veckan

För er som följt med tidigare vet att jag inte är den smartaste när det kommer till alkohol. Blir väldigt givmild efter ett par öl och det har jag fått erfara denna helg. Startade fredagen med ett ”julbord” med några vänner, detta kalaset slutade på 2.216,- och en bakfylla på lördagen.

Tjen fyller år idag söndag, så resten av helgen har gått till henne. Konsert med Lars Winnerbäck på Spektrum i Oslo med tillhörande hotellnatt på Amerikalinjen. Blev en dyr historia även fredag och lördagen så på nu tre dagar har jag spenderat över 6.000,-.

Jaja som jag alltid skrivit. Att investera i kärleken är de bästa jag kan göra. 

Hur gick din ekonomivecka?