VECKA 48

Söndag 29 november

Skrivet av AktieSvorsken

Typ sista veckan i november, irriterande med en dag kvar av månaden, och det på måndag. Dags att bara få avslutat detta år som varit magiskt för oss på börsen, men katastrof för många på många andra plan.

Detta vecka har min underbara flickvän firats, något som verkade vara uppskattat till tusen.

Aktie/Fondtransaktioner v.48

Satte in 1.000,- på Bondora


Totalt: 1.000,-

Utdelningar v.48

Inga utdelningar denna vecka 🙁 

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 48

Förnybar energi vinner för andra veckan i rad. Denna gång var det Ferroamp som fick stark växt, något jag verkligen kan gilla då jag tycker om deras produkter.

Inte ofta man ser det, men investmentbolaget Latour blev denna veckas förlorare. Latour handlar ju till en extrem premie tycker jag, så att den ska bli en slagpåse ibland är väl väntat. Se mer om premier och rabatter på investmentbolag på ibindex.se

Veckans raket 🚀:  Ferroamp +11.53%

Veckans el-scooter 📉: Latour -3.93%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(+3.26%)
+ ,-
(+2.02%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Som överraskning till tjejen när hon fyllde år valde jag att ta med henne till ett Spahotell och spendera två nätter där. Vi åt god mat, drack vin och njöt lugnare tillvaro än det vi har i Oslo. Vi jobbade till och med från hotellrummet på onsdagen då båda hade arbete att göra.

Annars har det egentligen inte varit så mycket utsvävningar denna vecka. Fick räcka med hotell, spa och mat för närmare 7.000,- på två dagar, haha

- 0 ,-
Utgifter vecka 48

Hur gick din ekonomivecka?