VECKA 49

Måndag 07 december

Skrivet av AktieSvorsken

Då är november över och vi kan sammanfatta en månad med flera olika saker som skett. Detta kan du dock läsa på min månadsuppdatering.

Vecka 49 innehöll egentligen inga stor utgifter. Såg ut som Klarna inte kunnat dra pengar från mitt konto, så det fick jag ordna manuellt. Annars var det inte mycket som skedde denna sista vecka av november

Aktie/Fondtransaktioner v.49


Totalt: 0,-

Utdelningar v.49

Intel Inc delade ut 64,20,-

Visa delade ut 19,18,- 

 

Totalt: 83,90,-

Så här gick portföljerna vecka 49

En ganska lugn vecka på börsen. Varken upp eller ner egentligen och ser man på värdet på aktierna så är de lite lägre än innan veckan startade, men inget som egentligen märks.

Back to back som sämsta aktien under veckan för Latour, något som givetvis inte är speciellt snyggt. Dock kul att den gamla godingen 2CureX var den som gick bäst.

Veckans raket 🚀:  2CureX +5.91%

Veckans el-scooter 📉: Latour -13.36%

Aktieportföljen

Fondportföljen

- ,-
(-0.04%)
- ,-
(-0.02%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Vet egentlige inte vad som gjort att det användes så lite pengar den vecka som. gick, men man ska väl inte klaga. Att en del av födelsedagspresenten till tjejen drogs nu gjorde givetvis att det inte ser så bra ut, men den hade jag personligen räknat bort.

Gått genom lön för december på jobbet. Kommer nog bli julklappar även detta år då mitt säljteam gjorde att bra jobb och en liten bonus för min del aktiverades. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 49

Hur gick din ekonomivecka?