VECKA 50

Söndag, 15 december

Skrivet av AktieSvorsken

Andra veckan är över, fredagen den trettonde har passerats och egentligen inget speciellt har skett. 

Blev en utdelning från EVRY denna vecka, för dessa pengar köpte jag nya aktier i samma sällskap. Dessa har nu merged med Tieto, så det blir spännande att se vad detta innebär för sällskapet. 

Ser också ut som att jag fått min sista utdeling för året. Och totalt gick summan för utdelningar upp till 1.781,- för året. Egentligen nöjd då detta inte är ett fokus i min portfölj. 

Aktie/Fondtransaktioner v.50

Köpte 2 st TietoEVRY för 272,20,-

Totalt: 544,40,-

Utdelningar v.50

Utdelning från TietoEVRY – 475,20,-

Totalt: 475,20,-

Hur gick portföljerna vecka 50?

Ännu en vecka där jag inte följt med alls. Skönt som fan, och speciellt då att det lilla man fått med sig på Twitter verkar ha varit av positiv karaktär. 

Kan också se detta på utvecklingen i portföljerna, grönt i båda och det är alltid kul. Också kul att se Scanship med positiv utveckling igen. Länge sedan, men den förtjänar momentum. Kindred sliter lite igen, men det förväntar jag väl egentligen en stund framöver innan USA visar sig på den positiva sidan igen. 

Veckans raket 🚀: Scanship Holding +10.05%

Veckans el-scooter 📉: Kindred -4.10%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(1.72 %)
+ ,-
(0.63 %)

Privatekonomi i veckan

Lugn vecka om vi ska se på användande av pengar. Har dock haft två julbord som fort kunde fått summan jag använt denna vecka till att vara betydligt högre. Men det vara bara ett av julborden som innebar att vi gick ut efter mat och fest.

Annars inga stor inköp, håller mig lugn i båten nu innan jul. Har några julklappar kvar att köpa, men det tror jag inte blir de största utgifterna ändå.

Lönen kom in på fredagen, fina 62.815,- efter skatt är inte illa pinkat.

Hur gick din ekonomivecka?