VECKA 52

Måndag 28 december

Skrivet av AktieSvorsken

Näst sista veckan av året och det blir skönt att avsluta och se tillbaka på ett av de bästa åren på börsen. Speciellt år på många vis och med 53 veckor så har vi några dagar till av 2020 som börsen kan stiga på. Vaccinet har kommit till Norge!

För den personliga ekonomin har det aldrig gått bättre, men på jobb och privat med en del händelser i min flickväns familj så kunde det ju helt klart varit bättre.

Aktie/Fondtransaktioner v.52

Inga aktieköp denna vecka


Totalt: 0,-

Utdelningar v.52

Inga utdelningar denna vecka

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 52

Stabil uppgång både för aktier och fonder denna vecka. Har ju en liten stek i Bitcoin, något som man verkligen önskade man hade mer pengar i. Men men, man ska inte gapa över för mycket sägs det.

Härligt att se Ferroamp studsa igen, ett av mina favoritsällskap som jag har stor tro på fram i tid. 173% har de stigit sedan jag kom mig in där.

Värst denna veckan var Climeon, lite av en akkiles den där. Köptes tidigt och baserat på Twitter. helt onödigt och nu den aktie som gått sämst sedan jag köpte den. -46%…

Veckans raket 🚀:  Ferroamp +17.67%

Veckans el-scooter 📉: Climeon -4.73%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(1.01%)
+ ,-
(2.59%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Knappt inga pengar har gått ut denna vecka. Inköp av en del svensk julmat var det som kostade, men det lagade jag och serverade hemma hos min svärmor där julafton firades. Frustrerande dock att jag glömde ta med prinskorv, köttbullar och skinkan tillbaka till Oslo.

- 0 ,-
Utgifter vecka 52

Hur gick din ekonomivecka?