VECKA (53)

Fredag 31 december

Skrivet av AktieSvorsken

Speciellt år på många sätt. Kunde väl tänkt sig det när man nu får markera för (53) veckor också. Är ju inte helt korrekt, men nog har detta börsåret varit något helt speciellt. Dags att summera sista ”veckan”.

Aktie/Fondtransaktioner v.53

Inga aktieköp denna vecka


Totalt: 0,-

Utdelningar v.53

Inga utdelningar denna vecka

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 53

Tomterallyt avslutade börsen med uppgång även de sista dagarna för året. Imorgon är det nyårsafton och vi är nog många som ser fram emot att få sätta igång med 2021. Tror det är första gången Paypal Holdings hamnar på denna lista, dock denna gång på fel sida av listan.

Veckans raket 🚀:  2CureX +10.01%

Veckans el-scooter 📉: Paypal Holdings -3.737%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(3.30%)
+ ,-
(0.87%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Inte speciellt mycket pengar spenderar dessa sista dagar heller. Köpte ett presentkort till en vän av mig som hjälpte mig och tjejen med en av våra bilar. Han har gjort mycket gratis arbete med den bilen och det var nu dags att säga tack. 

Utgiften som gjorde att det sprang iväg lite denna sista vecka var att fakturan för fotografen av lägenheten som sålts skulle betalas. Och som alltid, så lägger man givetvis betalning på sista dagen på fakturan för att kunna ha pengarna förränta sig på eget konto istället för att betala räkningen snabbt. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 53

Hur gick din ekonomivecka?