VECKA 7

Tisdag 23 februari

Skrivet av AktieSvorsken

Spännande vecka där portföljen nu har passerat 1.5 miljoner kronor, men också på samma vecka gått ner till närmare 1.4 miljoner kronor. Dock betyder detta att jag måste vara mentalt förberedd på att större svängningar kan ske. Som typ idag tisdag där portföljen helt plötsligt är ner 100.000kr.  

Aktie/Fondtransaktioner v.7

Totalt: 0,-

Utdelningar v.7

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 7

Detta gick ju inte helt som man hade hoppats. Dock ska det ju sägas att det var företaget jag själv arbetar i som gick värst på börsen denna veckan. Då jag har en del optioner och aktier där nu så kostade det en del. Men har stor tro på att aktien kommer tillbaka. 

Veckans raket 🚀:  Kambi +6.57%

Veckans el-scooter 📉: Scatec -5.98%

Aktieportföljen

Fondportföljen

- ,-
(-3.53%)
- ,-
(0.95%)

Veckovis portföljutveckling

Privatekonomi i veckan

Spännande vecka där vi köpte in en del nya saker till lägenheten och pimpade upp den efter vårt eget tycke. Köpte domän till en av hemsidorna jag byggt, samt att det faktiskt blev en del mat ute denna vecka. Är ju viktigt att njuta livet ibland, så slängde in en beställning på två nya böcker också. 

Som jag startade inlägget så har portföljen ökat en hel del senaste tiden då optioner i företaget jag arbetar i nu blivit till aktier. Så en psykologisk inställning kring svängningar är något jag kommer få börja bli mer van vid. 

- 0 ,-
Utgifter vecka 7

Hur gick din ekonomivecka?