VECKA 7

Måndag, 17 februari

Skrivet av AktieSvorsken

Där var januari slut och februari har startat. Egentligen en ganska tråkig vecka om man ska se på händelser som är värda att rapportera. Börsen gick som tåget, det är alltid kul, annars är det tunn soppa för övrigt.

Aktie/Fondtransaktioner v.7

Köpte 500 st Hofseth Biocare á 8,-

Totalt: 4.000,

Utdelningar v.7

Mastercard – 3,70,-

Totalt: 3.70,-

Så här gick portföljerna vecka 7

Ännu en bra vecka för portföljen. Viktigt nu för en som är ny inom detta att inte få hybris och tro att detta ska ske varje vecka. Röda dagar kommer, men så läge vi kan hålla de till mindre och färre än de gröna dagarna så gör vi något rätt.

Climeon med en igen svag rapport, men det börjar vi bli vana vid nu. Jag har fortfarande stor tro på det de gör och vill tro att på lång sikt så ser vi en stigande kurs. Det  innehav som gick absolut bäst blev Kindred. Detta trodde jag absolut inte när jag läste på Twitter på morgonen innan börsen öppnade då de sänkte utdelningen. 

Veckans raket 🚀: Kindred +14.10%

Veckans el-scooter 📉: Cimeon -11.46%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(3.44 %)
+ ,-
(1.00%)

Privatekonomi i veckan

Att denna vecka skulle bli dyrt visste jag med tanke på att 14 februari inträffar denna vecka. Något jag förespråkar ofta är att man ska ta hand om kärleken, något jag gör flera gånger i månaden, men slår även på med stortrumman under Valentines. Här blev det hotell på ett av de bättre hotellen i Oslo, nämligen Amerikalinjen, samt middag å Alex Sushi med tillhörande vinflaska och meny.

Det var länge sedan nu, men denna vecka beställde jag också nya skor. Jag har väl insett att vintern kommer vänta på sig till kanske nästa år, så det blev att beställa nya sneakers och träningsskor. Dags att få ordning på kroppen tycker jag och tjejen. Båda blivit lite sambofeta, hehe. 

0 ,-
Utgifter vecka 7

Inte mycket annat har skett. Bjöd svärfar på brunch igår då jag och flickvännen sällan ser honom. Alla andra dagar har egentligen bara inneburit chill och Netflix, försökt att koppla bort jobbet lite under kvällarna för att inte lägga mer tid på jobbet än på livet generellt. 

Hur gick din ekonomivecka?