VECKA 8

Måndag, 24 februari

Skrivet av AktieSvorsken

Februari närmar sig slutet och det har varit oförskämt bra utveckling på börsen, dock vaknade man nu på måndag morgon med en käftsmäll då nästan allt skriker nedgång. Men, det är inte det detta inlägg ska handla om.

Aktie/Fondtransaktioner v.8

Köpte Storebrand Global Multifaktor för 2.000,-

Köpte Storebrand fornybar energi för 2.000,-

Satte in 4.000,- på Bondora Capital

Sålde 20 st Tomra á 316.60,-

Totalt: 1.668,-

Utdelningar v.8

 

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 8

Rekordvecka i form av ökning av värde på portföljerna. Spännande att följa med på vad som sker närmaste tiden nu när nyheter om Corona-virusets spridning till Italien osv.

Svårt att egentligen vara seriös runt detta då det har verkat som att allt bara ska upp. Fler och fler intresserar sig för börsen då det som sker nu sker, men det brukar också vara ett tecken på att det kan vara dags att värdera om det är på börsen man ska ha alla pengar. 

Veckans raket 🚀: Sinch +28.97%

Veckans el-scooter 📉: TietoEVRY -11.21%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(5.92 %)
+ ,-
(1.24%)

Privatekonomi i veckan

Kontrakt har äntligen signerats med företaget som ska hyra lägenheten jag och tjejen köpte för att hyra ut i flera år. Spännande händelse som äntligen ska få en start, och vi få en slut på flyttande av möbler. Privat har det inte använts speciellt mycket pengar, måste vara något av ett rekord att inte använda mer än de 733.- jag använt. Stolt av mig själv. 

0 ,-
Utgifter vecka 8

Hur gick din ekonomivecka?