VECKA 6

Måndag, 10 februari

Skrivet av AktieSvorsken

Där var januari slut och februari har startat. Egentligen en ganska tråkig vecka om man ska se på händelser som är värda att rapportera. Börsen gick som tåget, det är alltid kul, annars är det tunn soppa för övrigt.

Aktie/Fondtransaktioner v.6

Inga köp denna vecka

Totalt: 0,-

Utdelningar v.6

Inga utdelningar denna vecka

Totalt: 0,-

Så här gick portföljerna vecka 6

Vilken jävla vecka för portföljen. Mina två absolut största innehav gick +19.97% och 15.64% denna vecka. Och med fördelningen jag har i portföljen just nu så innebar detta en ganska markant uppgång om vi ser på % för hela portföljen.

Absolut bäst gick Ferroamp med sina 19.97% och värst gick det för Hunter Group som alltså gjorde back to back när det kommer till att vara värst i portföljen..

Veckans raket 🚀: Ferroamp +19.97%

Veckans el-scooter 📉: Hunter Group -11.46%

Aktieportföljen

Fondportföljen

+ ,-
(5.65 %)
+ ,-
(2.81 %)

Privatekonomi i veckan

Tredje ”hytteturen” i rad och nu får det vara nog. Avslutade med en smäll och det blev Trysil denna gång. Aldrig billigt för mig att dra på after-ski då jag älskar att köpa pitchers med öl som jag sedan tömmer över folk. Dålig vana och dyr hobby på after-ski där alltså. Hela helgen i Trysil kostade mig runt 5.000,-, och då kan vi nog räkna minst 3.000,- av dessa på after-ski. FAN.

Dock ser jag nu att detta registrerades på förra veckans inlägg, så blev inte så illa pinkat denna vecka ändå.

Har också denna vecka beställt hotell i London, fick av min tjej biljetter till en konferens där en av mina absolut största idoler ska prata. 

0 ,-
Utgifter vecka 6

Annars har vi i veckan som varit haft ett möte med ett företag som kanske kan tänka sig att hyra lägenheten jag och tjejen köpte på ett långstidskontrakt på 4 år. Passar helt perfekt för oss då den då kommer användas av folk som pendlar och som inte använder lägenheten mer än 4-5 dagar i veckan. Minimalt med slitage och fast inkomst för att se värdet på lagenheten öka.

Hur gick din ekonomivecka?